Coaching

Een van mijn motto’s is ‘de juiste mens op de juiste plek’. Een tweede belangrijk motto is ‘met plezier naar je werk’.

Indien een medewerker vastloopt in het werk, of de balans tussen werk en privé niet optimaal is, dan is coaching een van de activiteiten die ik aanbied om ervoor te zorgen dat mensen wel op de juiste plek terecht kunnen komen. En ook weer met plezier naar hun werk gaan. Dat kan betekenen dat iemand van werkplek, van werkgever of van werk verandert.

Een werkgever kan ook in het kader van goed werkgeverschap coaching aanbieden; als onderdeel van een MD-traject of een persoonlijk verbetertraject van de individuele medewerker. Ik bied die coaching. Niet op de traditionele manier samen aan een tafel en met huiswerk aan de slag. Nee, ik zorg ervoor dat je in actief in beweging komt; we gaan samen wandelen of desgewenst hardlopen.

Zo komt de hele mens in beweging; zowel je lijf als ook je hoofd, met als doel dat het beter in je vel en in je hoofd zit. We gaan echt samen naar buiten, actief aan de slag waardoor je weer energie opdoet en plezier krijgt in de dingen die je doet.

E-coaching

Ieder mens is zuinig op zijn/haar tijd. Die tijd wil je graag goed besteden. Dat geldt dan natuurlijk ook voor een efficiënte en effectieve besteding van je tijd bijvoorbeeld als het om je persoonlijke ontwikkeling gaat. E-coaching past hier uitstekend bij. Je hebt geen reistijd; geen gedoe met maken van afspraken in volle en drukke agenda’s. Je afspraak gaat altijd door ook al zit je met een ziek kind: immers je doet het op het moment dat het jou uitkomt op een plek waar je je prettig voelt.

Dat kan met e-coaching: dat is digitale coaching ontvangen op voor jouw passende momenten. Je spreekt met je coach af binnen hoeveel tijd zij reageert op jouw berichten; beide partijen krijgen een digitaal seintje als er een bericht is binnengekomen. Je werkt in een beveiligde omgeving waar alleen jij en je coach toegang tot hebben. Vragen en antwoorden blijven bewaard in deze veilige omgeving zodat je alles nog een rustig na kan lezen voordat je het verstuurt aan je coach. Ook na afronding van je coaching traject kun je je dossier nog eens rustig nalezen en als naslag gebruiken in periodes dat je daaraan behoefte hebt.

Deze manier van coaching is vooral geschikt voor mensen met een loopbaan- en/of persoonlijk ontwikkeltraject.

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat me weten of het je iets lijkt via het contactformulier. Goed om te weten dat een combinatie van e-coaching en face-to-face contact ook altijd mogelijk is.