Advies

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar welke weg is in jouw situatie voor jouw organisatie het meest geschikt? En hoe kom je tot een duurzame inrichting van je organisatie zodat de doelstellingen worden behaald? De structuur van jouw organisatie volgt de strategie. Maar wat is de beste structuur voor de fase waarin je organisatie verkeert? Waarin wil je excelleren en wie en wat heb je dan nodig? En hoe ga je dat dan doen?

Ik ondersteun jou en jouw medewerkers hierbij met mijn kennis, kunde en ervaring. Samen bepalen we wat je zelf kunt doen en waar je mijn hulp bij nodig hebt. Soms is een blik van buitenaf nodig en vaak ook helpt het om een eigen medewerker in de ‘eigen kracht te zetten’ om vooruit te komen. Een ding is zeker: we gaan het samen doen. Samen met jou geef ik advies op maat waardoor je weer verder kunt en als je wil dan help ik ook met het implementeren van het gegeven advies.

Mijn motto’s zijn: de structuur volgt de strategie; met medewerkers organiseren en niet om medewerkers heen. Mijn advies is maatwerk voor jouw operationele, tactische en strategische weg naar Rome!